Info & tickets > Tickets

Op deze pagina

Tickets

Tickets zijn online verkrijgbaar, tijdens de openingsuren aan de balie van de bib of vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling in het cultuurcentrum. 

De makkelijkste manier om tickets te kopen is online. Na betaling ontvang je je tickets in je mailbox. Print deze of neem ze mee op je smartphone wanneer je naar de voorstelling komt. 

Via de website

Op onze website surf je naar de voorstelling van je keuze. Je kiest vervolgens je plaatsen en het gewenste aantal tickets en je betaalt online. Je hebt hierbij de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard. Na betaling ontvang je de e-tickets onmiddellijk via e-mail.

Aan de onthaalbalie

Enkel tijdens de openingsuren van bibliotheek Driehoek of vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling in het cultuurcentrum kan je tickets kopen.


Alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. Ons foyer en café gaan steeds één uur voor de voorstelling open. Laatkomers kunnen worden geweigerd en je ticket wordt niet terugbetaald.

Tarieven

Voorverkoop & kassa

Het voorverkooptarief is online beschikbaar tot een uur voor de voorstelling. Het kassatarief is duurder dan het voorverkooptarief en geldt de dag van de voorstelling aan de kassa. Wanneer de avondkassa opent, één uur voor elke voorstelling, betaal je het kassatarief.

Kansentarief

Met de toekenning van het kansentarief op je A-kaart geniet je van een goedkoper tarief voor voorstellingen. Of je recht hebt op het kansentarief kan je checken bij jouw mutualiteit. Meer info vind je op www.antwerpen.be/a-kaart

A-kaart

Goesting in ’t Stad? De A-kaart is een voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Op www.antwerpen.be/akaart vind je alle informatie over de voordelen én hoe je punten kan sparen.