Info & tickets > Tickets

Op deze pagina

Tickets kopen

Via de website

Op onze website surf je naar de voorstelling van je keuze. Je kiest vervolgens je plaatsen of het gewenste aantal tickets en betaalt online. Je hebt de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard.
Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Je print zelf je ticket.

Aan de onthaalbalie

Aan onze balie in kasteel Hof De Bist en in Bibliotheek Driehoek kan je tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling zelf met cash, bankkaart* of kredietkaart* tickets kopen. (* niet beschikbaar op andere locaties dan Hof De Bist).

Reducties

Reducties

VOORVERKOOPPRIJS

De voorverkoopprijs vervalt 1 uur voor de aanvang van de voorstelling. Als je daarna nog tickets wil kopen, betaal je de kassaprijs.
Alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Laatkomers kunnen worden geweigerd. Je ticket wordt niet terugbetaald.

 

A-KAART

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Op de website van de A-kaart vind je alle informatie over de voordelen en hoe je punten kan sparen.

 

KANSENTARIEF

Met het recht op het kansentarief op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegeven. Of je recht hebt op het kansentarief kan je checken bij je mutualiteit.