©Jokke

Info & tickets > Tickets

Op deze pagina

Tickets kopen

Via de website

Op onze website surf je naar de voorstelling van je keuze. Je kiest vervolgens je plaatsen of het gewenste aantal tickets en betaalt online. Je hebt de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard.
Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Je print zelf je ticket.

Aan de onthaalbalie

Aan onze balie in kasteel Hof De Bist en in Bibliotheek Driehoek kan je tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling zelf met cash, bankkaart* of kredietkaart* tickets kopen. (* niet beschikbaar op andere locaties dan Hof De Bist).

Reducties

Reducties

VOORVERKOOPPRIJS

De voorverkoopprijs vervalt 3 uur voor de aanvang van de voorstelling. Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 17 uur. Als je daarna nog tickets wil kopen, betaal je de kassaprijs.
Alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Laatkomers kunnen worden geweigerd. Je ticket wordt niet terugbetaald.

 

A-KAART

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt. Op de website van de A-kaart vind je alle informatie over de voordelen en hoe je punten kan sparen.

 

KANSENTARIEF

Met het recht op het kansentarief op je A-kaart kost een ticket voor een voorstelling slechts 2 euro, tenzij anders aangegeven. Of je recht hebt op het kansentarief kan je checken bij je mutualiteit.

 

CULTUURCHEQUES

Raak je in vervoering door een theaterstuk, krijg je inspiratie van een boeiende tentoonstelling of word je liever meegesleept door een hedendaagse dansvoorstelling? Je budget houdt je alvast niet tegen. Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs raak je je culturele ei kwijt zonder dat je je broek eraan scheurt. Voor 10 euro koop je als student zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen of laten je lid worden van de bib. Voortaan beheer je je cheques super handig op één digitaal platform én gebruik je een unieke code om je ticket te bestellen. In drie moves van je zetel op kot tot je stoeltje in de theaterzaal.

Meer weten over de cultuurcheques.