Info & tickets > Tickets

Op deze pagina

Via de website

Op onze website surf je naar de voorstelling van je keuze. Je kiest vervolgens je plaatsen of het gewenste aantal tickets en betaalt online. Je hebt de keuze tussen Bancontact en Visa / Mastercard.
Na betaling ontvang je de elektronische tickets onmiddellijk via e-mail. Je print zelf je ticket.

Aan de onthaalbalie

Aan onze balie in Hof De Bist kan je tijdens de openingsuren of op de avond van de voorstelling zelf met cash, bankkaart* of kredietkaart* tickets kopen. (* niet beschikbaar op andere locaties dan Hof De Bist)
Het onthaal van 252 cc - cultuurcentrum Ekeren is geopend dinsdag tot donderdag van 10 uur tot 16 uur.

Voorverkoopprijs

De voorverkoopprijs vervalt 3 uur voor de aanvang van de voorstelling. Bij voorstellingen in het weekend, vervalt de voorverkoopprijs op vrijdag om 17 uur. Als je daarna nog tickets wil kopen of betalen, geldt de kassaprijs.

Kom op tijd

Alle voorstellingen beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint, gaat de kassa open. Laatkomers kunnen worden geweigerd. Je ticket wordt niet terugbetaald.

De A Kaart

Goesting in ’t stad? Dan is de A-kaart helemaal jouw ding. De A-kaart is de voordeelkaart én spaarkaart voor iedereen die van Antwerpen houdt.  Op www.antwerpen.be/a-kaart vind je alle informatie over de voordelen en hoe je punten kan sparen.

VT-statuut

Met het recht op VT (=verhoogde tegemoetkoming) op uw A-kaart kost een ticket voor een voorstelling 2 euro (tenzij anders aangegeven). Of u recht heeft op VT-statuut kan u checken bij uw mutualiteit.

Meer weten over het VT-statuut