BEAT IT!

Drumfestival met Michael Schack & VAAGUE

BEAT IT! 

Ontdek de opzwepende wereld van BEAT IT!, een spectaculair evenement gerealiseerd door de getalenteerde leerlingen van de Academie van Ekeren! 

Michael Schack - Drummer Ex Machina

Dankzij drummers als Michael Schack staat slagwerk nu prominent op internationale podia. In zijn dynamische show Drummer Ex Machina deelt Schack op eigenzinnige wijze zijn ervaringen voor, achter, en tussen de coulissen, evenals zijn avonturen op wereldtournees met artiesten als Netsky, Clouseau, Soulsister en Ozark Henry. Als voormalig lid van Blue Blot en huidige solomuzikant, waaronder samenwerkingen met Milk Inc., bewijst Schack dat drummers zich nu als volwaardige solisten kunnen manifesteren op het wereldtoneel. Deze show belooft smullen van boeiende anekdotes, interactieve beelden en live gespeelde hoogtepunten uit Schacks rijke carrière. Van Oslo tot Auckland, van Antwerpen tot Tokyo, Schack staat rechtop als artiest, verteller, en wereldvermaarde virtuoos achter zijn VDrums.

VAAGUE 

VAAGUE is het nieuwe soloproject van de Brusselse drummer en producer Antoine Pierre. ‘Solo’ is echter een understatement, want zijn drum-grooves versmelt hij live op podium met een resem aan pulserende synthesizers, flarden van buitenaardse gezangen en andere mysterieuze geluiden. Nu eens hypnotiserend en meeslepend, dan weer opzwepend: VAAGUE is de toegangspoort tot een spannend universum.

De concerten van Michael Shack en VAAGUE maken deel uit van het avondprogramma. Het dagprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. De timing is bijgevolg onder voorbehoud. 

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • vvk: 14 euro
  • kassa: 16 euro

Extra

In samenwerking met Academie Ekeren