Festi | Madou, Claeys & Lieckens Trio

Double Bill Concert

Festi markeert het nieuwe muzikale avontuur van zangeres Fien Desmet, waarbij ze haar nieuwste composities deelt.
Dankzij de warme ondertoon van bassist Gerben Brys, het schilderende drumspel van Anke Verslype, de rijke klanken van pianist Wout Gooris
en de tweelingenstem van Sophie Verdickt creëert ze uitgesponnen liedjes, recht uit het hart.

De onmiskenbare jazzinvloeden en de wederkerende samenzang vormen een warm palet van muzikale verhaaltjes.
Soms heel direct, dan weer een poëtische neerslag van een hoop onbesproken gevoel.

Madou, Claeys & Lieckens Trio 

 Fré Madou is een gerenommeerd contrabassist in de Belgische jazzscene en heeft gespeeld bij bands zoals DAUU, The Jacquelines en Bart Borremans. Hij is tevens actief in muziekproductie, elektronische muziek (vaak in samenwerking met Andrew Claes van STUFF) en heeft ervaring als muziekpedagoog. Anthony Clays is een bekende jazzgitarist en muziekpedagoog uit Ekeren, die met zijn passie voor jazztraditie en eigentijdse benadering jazzliefhebbers steeds weet te raken. Koen Lieckens heeft ruime ervaring als drummer in de Belgische jazzscene en heeft ook projecten gedaan in de pop- en rockwereld, waaronder een jarenlange tour met K's Choice en andere artiesten.

Deze drie muzikanten hebben recentelijk hun krachten gebundeld in een unieke mix van eigen muziek, jazzstandards en zelfs popsongs. Op hun kenmerkende wijze brengen ze deze nummers op een plezierige manier die voor iedereen genietbaar is. Ervaar het samenspel van deze getalenteerde muzikanten en geniet van een veelzijdige en meeslepende muzikale ervaring.

Praktisch

genre
prijzen
  • vvk: 12 euro
  • kassa: 14 euro