Stand Up Ekeren II

Nigel Williams - Kirstel Zweers - Mohsin Abbas - Koen Dewulf (MC)

Koen Dewulf is de ideale gastheer en MC voor een avond vol comedy. Naast het schrijven van humor voor radio en televisie is Koen regelmatig te zien op verschillende podia als kleinkunstenaar of comedian. Vanavond brengt hij een aantal andere geweldige comedy-toppers mee.

Maak kennis met Mohsin Abbas, een getalenteerde Oostendse comedian die bekend staat om zijn scherpe observaties en hilarische verhalen. Deze Oostendenaar is een comedian van de nieuwe generatie en wervelt over het podium als een rollercoaster vol jokes. Een mix van Pakistan en België met een West-Vlaamse saus.

Kristel Zweers, één van de grappigste vrouwen van Nederland, is een ervaren comédienne met een ongeëvenaarde charme. Naast Nederland en België toerde ze jarenlang door onder andere India, Maleisië, Indonesië en Australië. Met haar droge en intelligente humor weet ze de lachspieren van het publiek moeiteloos te prikkelen.

Nigel Williams, een internationaal gewaardeerde comedian, brengt zijn onnavolgbare comedytalent naar ons podium. Nigel is de grondlegger van de nieuwe stroming Belgische comedians uit het einde van de jaren negentig. Met zijn scherpe observaties en onverbloemde boodschappen weet hij zowel nationaal als internationaal publiek te overtuigen. 

Bereid je voor op een avond vol lachsalvo's, scherpe grappen en onvergetelijke momenten.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Vvk: 14 euro
  • Kassa: 16 euro
  • Kansentarief: 4 euro