Meer cultuur in Ekeren

Op deze pagina

Cultuurcheques GATE15

Zeven cultuurcheques, tien euro, drie moves

Raak je in vervoering door een theaterstuk, krijg je inspiratie van een boeiende tentoonstelling of word je liever meegesleept door een hedendaagse dansvoorstelling? Je budget houdt je alvast niet tegen. Dankzij de Cultuurcheques van GATE15 en de instellingen voor hoger onderwijs raak je je culturele ei kwijt zonder dat je je broek eraan scheurt. Voor 10 euro koop je als student zeven themacheques die je toegang geven tot meer dan 40 cultuurhuizen en musea in Antwerpen of laten je lid worden van de bib.
En goed nieuws, want het is gedaan met scheuren en zeuren aan de telefoon dat je je Cultuurcheque echt wel komt omwisselen. Vanaf dit academiejaar beheer je je cheques super handig op één digitaal platform én gebruik je een unieke code om je ticket te bestellen. In drie moves van je zetel op kot tot je stoeltje in de theaterzaal. Hoe ga je te werk?
1. Maak je eigen profiel aan.
2. Koop je Cultuurcheques via online betaling. Je ontvangt ze in je mailbox of je kunt ze downloaden als pdf.
3. Kies jouw favoriete cultuurhuis en verzilver je cheque telefonisch, aan de kassa of per e-mail.

Handig, want

• Je hoeft niet meer helemaal langs GATE15 of de campus om je Cultuurcheques te kopen.
• Je moet je niet meer tot vervelens toe afvragen waar je je cheques hebt laten rondslingeren.
• Je weet onmiddellijk wat je openstaande cheques zijn.
• Je ontdekt wat er allemaal op de agenda staat en krijgt snel een overzicht per genre.
• Je leest super leuke tips over theatervoorstellingen, films of een balletshow.
• En dat allemaal vanop je laptop, tablet of smartphone!

De volledige kalender met tips en alle deelnemende cultuurhuizen vind je op www.gate15.be/cultuurcheques.

Voor studenten verbonden aan Universiteit Antwerpen, Artesis Plantijn Hogeschool , Hogere Zeevaartschool Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen

 

GEZOCHT: CULTUURAMBASSADEURS

Cultuurveelvraat of juist een groentje? Adem je cultuur of nog volop op ontdekking? Als cultuurambassadeur spit je de Antwerpse cultuurprogrammatie uit op zoek naar de ultieme Cultuurchequetips voor de Antwerpse student. Je brengt verslag uit van de nieuwste M HKA-expo of kondigt de filmvertoning van jouw favoriete regisseur aan, in de vorm van een blog, fotoreeks of filmpje.
Ben jij een social media-veelvraat, een blogger, fotograaf of videomaker en heb je een eigen kijk op kunst en cultuur? Solliciteer vóór 21 augustus via info@gate15.be. Klik hier voor meer info!

Partners in 2180

Cultuurstation Tracé

Op wandelafstand van 252 cc kan je op woensdag, zaterdag en zondag ook eens een kijkje nemen bij Cultuurstation Tracé, een ontmoetingsplaats voor kunstenaars en creatievelingen. Elke zaterdag- en zondagnamiddag en woensdagavond is hun expositieruimte vrij toegankelijk. Het aanbod van onze exposanten is nu eens verrassend, dan
weer uitdagend, eigenzinnig, innovatief en zeker gevarieerd. Naast kunstinitiatieven worden er ook jazzjams georganiseerd.

Veltwijcklaan 222
tel. 0438 376 367
www.vzwtrace.be

etz

De Ekerse theaterzaal biedt reeds 35 jaar een gevarieerd programma theater en muziek aan. Informatie en tickets bestellen kan via hun website. Hieronder vind je het programma van de Ekerse Theaterzaal voor seizoen 2017 - 2018.

Oorderseweg 8
tel. 03 541 14 18
www.ekersetheaterzaal.be

Academie Ekeren

www.stedelijkonderwijs.be/academie-ekeren