Festi | Madou, Claeys, Lieckens & Weijters

Double Bill Concert

Festi markeert het nieuwe muzikale avontuur van zangeres Fien Desmet, waarbij ze haar nieuwste composities deelt. Dankzij de warme ondertoon van bassist Gerben Brys, het schitterend drumspel van Anke Verslype, de rijke klanken van pianist Wout Gooris en de tweelingenstem van Sophie Verdickt, creëert ze uitgesponnen liedjes, recht uit het hart.

De onmiskenbare jazzinvloeden en de wederkerende samenzang vormen een warm palet van muzikale verhaaltjes. Soms heel direct, dan weer een poëtische neerslag van een hoop onbesproken gevoel.

Madou, Claeys, Lieckens & Weijters
Bassist Fré Madou, gitarist Anthony Claeys, pianist Bram Weijters en drummer Koen Lieckens zijn doorgewinterde muzikanten in de Belgische jazz- en rockscene. Voor deze bijzondere gelegenheid slaan ze de handen ineen en stellen ze een veelzijdig repertoire voor, variërend van eigen composities en jazzstandards tot herinterpretaties van hedendaagse popsongs. Ervaar het samenspel van deze getalenteerde muzikanten en geniet van een veelzijdige en meeslepende muzikale ervaring.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • Vvk: 12 euro
  • Kassa: 14 euro
  • Kansentarief: 4 euro