WinterWakker Feest

Party in de tent

WARME WINTERSONGS - GENE THOMAS WARMT HET PUBLIEK OP
18 tot 19 uur 
Met zijn recente full album Warme Wintersongs scheerde Gene Thomas hoge toppen in de Ultratop. Hoog tijd om het popicoon van Vlaanderen een plek te geven op de Ekerse kerstmarkt. Verwacht je aan een intieme en akoestische versie van Wees van mij, Goud en Dan gaan we dansen.

BRUSSELS BY NIGHT - RAF VAN BRUSSEL ZET DE TENT OP Z’N KOP
20.30 tot 22 uur 
Brussels by Night is de nieuwe partyband rond Raf Van Brussel. Met een swingende 6-koppige live band, met Ekerenaar Wouter Schillebeeckx achter de drums, brengt hij de beste hits van de afgelopen deccenia. Pop meets dance, Duffy meets The Police en Depeche Mode meets The Black Eyed Peas. Raf Van Brussel meets WinterWakker.

KELLY PFAFF - GOOI DIE BENEN LOS!
22 uur 
Niemand minder dan Kelly Pfaff warmt dit jaar onze dansvloer op. In België is DJ Kelly Pfaff reeds een gevestigde naam in de dancescene. Ze stond eerder al in het voorprogramma van DJ Tiësto. La Pfaff is een flamboyante DJ die staat voor een krachte mix van commerciële R&B, dance en house.

DJ TEAM GOMORIS - ALS WE GAAN, GAAN WE HARD
23 uur
DJ duo BAVR & Basbox brengt een ultieme mix van de recente danshits en verloren gewaande klassiekers. Ze lieten Vlaanderen al dansen tijdens de Filefuif van Studio Brussel en zetten deze zomer het Kapelse Notchez festival nog in vuur en vlam. Gevaarlijke schuurschijven, guilty pleasures, platen uit de jaren stillekes of gewoon ne vettige schlager. DJ Team Gomoris draait letterlijk alles waar op gedanst en gezongen kan worden. Wakker blijven zal geen probleem zijn!


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis!
locatie
  • Veltwijckpark
  • Veltwijcklaan 27
  • 2180 Ekeren

Extra

alle activiteiten zijn gratis