WinterWakker Kerstmarkt

Hartverwarmend winterdorp

KERSTMARKT - VERENIGINGEN VERBROEDEREN ROND HET VUUR
13 tot 21 uur | gratis
Naar jaarlijkse traditie nemen ook de Ekerse verenigingen deel aan dit kerstgebeuren. Kom gezellig kuieren langs de vele kraampjes en geniet van hapjes en drankjes, het vuur en vooral van elkaar.

SCHAAP ZACHT - GEEN RENDIEREN MAAR ECHTE SCHAPEN!
13 tot 18 uur | gratis
Wakker blijven is de boodschap. Ook als je onze Walliser Zwartneusschapen wil tellen. Dit Zwitserse oerras heeft een rustig en aanhankelijk karakter… echte knuffelschapen dus. Gezellig, wollig en warm!

TON VOL VUUR KOM JE VERWARMEN AAN EKERS VUUR
13 tot 18 uur | vergeet je houtblok niet! 
Onze meestersmid toont je de knepen van zijn vak. Is er iets sfeervoller dan gezellig bijpraten bij een brandend vuur? Samen met de vrienden van Cultuurstation Tracé voorzien we opnieuw een Ekerse vuurton. Geen hout, geen vuur. Breng ook zelf een blok hout mee en verwarm je buren.

IN ZWIJM DRAAIEN - NIET DROMEN, MAAR ZWEVEN
13 tot 21 uur | €2 per rit
Droom jij soms ook dat je kan vliegen? Blijf dan niet staan draaien en maak een ritje op de nostalgische zweefmolen. Hoe sneller de molen draait, hoe hoger je zweeft.

HET GROTE MINICIRCUS - CIRCUS HOETCHACHA
14 en 16 uur | vvk: €4 - kassa: €6
De circusdirecteur rijdt een grote kar de piste in. Als hij de kar openklapt, uit elkaar haalt en uitvouwt, staat er plots een volledig circus. Sta de  artiesten bij en laat je kinderen helpen: ze laten Victor de Vliegende Kanonskogel door de  lucht zweven, olifanten salto’s maken, apen en honden
dansen of ze nemen het op tegen John de sterke man. Opgelet, plaatsen beperkt, reserveer tijdig tickets! 

THE GREAT ESCAPE MARVELOUS ADVENTURES GROUP
15 uur | gratis 
Ontsnappingskunstenaar Ben de Vroey en zijn assistent Louis Van Der Waal zorgen voor  een onvergetelijk spektakel. De wisselwerking tussen de perfectionistische boeienkoning en zijn nonchalante hulpje zorgt voor (oh zo) gevaarlijke maar vooral uiterst grappige situaties. Kom kijken hoe deze heren trachten te ontsnappen uit een dwangbuis, uit kettingen tijdens een salto of uit dé Chinese ‘water torture cell’ van Harry Houdini. Ontsnap zelf aan de winterse eenzaamheid en kom gewoon naar WinterWakker!


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Veltwijckpark
  • Veltwijcklaan 27
  • 2180 Ekeren