Vlaanderen Feest

Nederlandstalige bands in openlucht

In het kader van de Guldensporenviering transformeren we de speeltuin van park Veltwijck opnieuw tot een zomerse festivalsite. Spreek af met vrienden en kom genieten op ons pop-upterras met originele hapjes en drankjes, kinderanimatie en nostalgische dansplaten.

Op de affiche staan dit jaar niemand minder dan deze energieke acteur en muzikant, alom bekend van radio en televisie Jelle Cleymans en lokaal talent Tine Truwant & Trosduif. Ambiance verzekerd! 

Tine Truwant & Trosduif – 16 uur

Tine Truwant is tekstschrijfster en frontvrouw die eerder al speelde in musicals als De zusjes Kriegel en Oliver! en teksten schreef voor Hannelore Bedert. Ze wordt vergezeld door Trosduif, een vogel met vier gezichten: Ine Kuypers, Rimbert Haché, Ilse Stroobant en Wouter Schillebeeckx, die wat schwung in de arrangementen brengen.

Jelle Cleymans – 18 uur

Jelle Cleymans, alom bekend van radio en televisie, is onlangs 30 geworden en maakt in zijn derde soloplaat, Napoleon XXIII, een voorlopige balans op. Heeft het leven hem al goed bediend? Wat moet een mens in godsnaam met ‘sleur’? En waarom schrijft die dekselse Jozefien nu niet terug? Een kluwen van vragen die hem maar één zekerheid biedt: twijfel!

Om 14 uur geeft Rita Backx, lid van het Davidsfonds, een lezing over De wereld van Paul Van Ostayen. Hiervoor kan je best reserveren, want de plaatsen zijn beperkt.

Een initiatief van district Ekeren, in samenwerking met Nexus, met steun van 252 cc en de Vlaamse Gemeenschap.


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis!
locatie
  • Veltwijckpark
  • Veltwijcklaan 27
  • 2180 Ekeren