OUD LAND is een theatrale vertelwandeling die je meeneemt naar een bijzonder stukje oud land. Laat je meenemen op een tijdreis die je alle hoeken, plekken en geheimen laat zien van dit mooie stuk natuur.  Twee overtuigende figuren nemen je mee terug naar WO II, vertellen over hun grootouders, over het verleden en de toekomst. Hoe de één de traditie van een stuk land in stand probeert te houden door zich vast te klampen aan het verleden.

Maar ook hoe de ander enkel in de toekomst kan kijken en denkt aan bouwen op dat dierbare land, met respect voor het verleden.
 Een hele andere kijk op hetzelfde verhaal. Welke kant kies jij? Een theatrale vertelwandeling met de nodige portie humor en ontroering in de schaduw van de bomen. Acteur Tim Van Der Linden, mede-bezieler van eTG, komt uit Ekeren. Een reden te meer om hem uit te nodigen in de Ekerse Oude Landen. Weer of geen weer, meewandelen is de boodschap!

Spel : Aline Nuyens en Tim van der Linden
Tekst : Johan BuytaertPraktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Veltwijckpark
  • Veltwijcklaan 27
  • 2180 Ekeren

Extra

De wandeling start ter hoogte van de infostand van het Winterdorp in het Veltwijckpark.

Stad Antwerpen is getroffen door een cyber-aanval en verschillende systemen werken niet of moeilijk. Er wordt dag en nacht gewerkt om de problemen op te lossen.  Het is voor ons in de tussentijd helaas niet mogelijk om e-mails te versturen en ontvangen. De ticketknop werkt momenteel niet. Tickets kunnen telefonisch of aan de balie gekocht worden. Als je 252cc cultuurcentrum wenst te contacteren kan dit telefonisch op 03 292 67 30.