Feest in de tent

De Love Me Tenders, Kate Ryan & Dj All-Man

De Love Me Tenders I 20 uur
Koude tenen? Haast je naar de tent want daar drijven we het tempo op met golden oldies! De Love Me Tenders laten je shaken, jiven, swingen en zingen op bekende schijven uit de oude doos. Legendes van ‘de goeie ouwen tijd’ zoals Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Prima en Elvis Presley passeren de revue. Daarnaast wordt er ook plaats gemaakt voor covers uit een iets recentere periode.

Kate Ryan I 22 uur
We kennen Kate Ryan van haar krachtige dancenummer ‘Scream for More’, haar megahit ‘Désenchantée’ en haar grote internationale doorbraak op het Songfestival met ‘Je t’adore’. Ze stond met geweldige dansacts op tal van podia en bereikte de hoogste charts in België en ver daarbuiten. Haar albums werden bekroond met gouden en platinum awards én er prijkt een World Music Award op haar palmares.

Dj All-Man I 23 uur 
Dj All-Man is een fenomeen in het Antwerpse nachtleven. Als geen ander slaagt hij er in om oldies en newbies tot een opwindend geheel te mixen. Deze bezieler van Jammings, het hart van de Antwerpse DJ community, stoomt een nieuwe generatie dj’s klaar om hun eerste stappen in het clubcircuit te zetten. Hij stond al op podia van Tomorrowland, Elrow Festival of het MAS. Hij won menige zieltjes op de laatste editie van Bus-Kruid Festival. Zijn muzieksmaak is erg breed: van classics tot dance bangers, hip hop tot vreemde bleeps en beats. He simply does it All-Man!

Kate Ryan - 80 Was Machtig (live)

Kate Ryan - Wild Eyes (Official Lyric Video)

Kate Ryan & Kwijt Trek System @ Pukkelpop '22

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • kassa: 8 euro
  • vvk: 6 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • Veltwijckpark
  • Veltwijcklaan 27
  • 2180 Ekeren

Extra

Deuren vanaf 19 uur.

Opgelet, in de tent kan je enkel cashloos betalen. Breng dus zeker je bankkaart mee of download vooraf een betaal-app.