Muziek in de Wijk

Cocktail Shakers + Ludmila Merceron

Zwoele zomeravond met lokaal en internationaal talent!

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleinen of parken en zorgt overal voor ambiance. Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis. Muziek in de Wijk is een feest voor de hele buurt en iedereen die mee aan tafel of op de dansvloer wil aanschuiven.

Het hoofdprogramma wordt aangeboden door de Zomer van Antwerpen. Lokale helden verzorgen het voorprogramma. Doorlopend is er ook een uitgebreid kasteelterras. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we drankentoog. Voor hen was het ook een bizar jaar!

19.30 uur | COCKTAIL SHAKERS
Cocktail Shakers staan garant voor een stevige cocktail. Via hun Cocktail-set zorgen ze voor een jazzy, loungy summervibe. Met hun shakers-set gaat deze driekoppige band volledig los en krijg je een frisse mix van Latin, disco, R&B. Met wat geluk passeren ook de 80s, 90s en zelfs Tiësto de revue. Een klein band die groots klinkt!

21 uur | LUDMILA MERCERON
Ludmila Merceron staat voor Cubaanse trova, ook wel de muziek van de rondtrekkende zangers, en vrouwenliederen. Van jongs af aan wil ze de muziek van Cuba zingen. Ze is afkomstig uit een dynastie van prestigieuze Cubaanse muzikanten uit Santiago. Al heel vroeg kreeg ze een muzikaal bad van de liederen van de Cubaanse Trova en de magie van de Rumba. En die heeft ze zich helemaal eigen gemaakt! Mis deze flamboyante verschijning niet!

Ludmila Merceron - La pastelera del TivolĂ­ ft. Salsa de Reyes


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis!

Extra

Gratis toegang.

Jetonverkoop met cash en bankcontact.