Hoewel Tsar B vooral bekend staat om haar futuristische, donkere R&B is ze sinds kinds af verknocht aan haar viool. Waar dit instrument veelvuldig (al dan niet vervormd) doorsijpelt in haar producties, neemt het in deze nieuwe show volledig de overhand.

Zij aan zij met muzikant Trui Amerlinck (Rosa Butsi, Ivy Falls, Another String Quartet) op cello brengen ze een aantal nummers uit het Tsar B repertoire live in een andere jasje. Ballads als Unpaintable maar even goed uitgeklede versies van Escalate en Flesh & Bones passeren de revue maar verwacht u ook aan herwerkingen van David Lang, Arvo Pärt en andere verrassingen.

Gegarandeerd zal deze avond ook joùw gevoelige snaar raken.

Na het concert van Tsar B duiken we de nacht in en vieren we de start van het seizoen. Het kasteel wordt het decor voor een exclusief feest met sets van Dj Insecure (Fahad Seriki aka DVTCH NORRIS) en Star B (jawel, Tsar B achter de decks!). Tickethouders van het concert hebben gratis toegang tot het feest. Een beperkt aantal tickets voor uitsluitend het feest zijn nu beschikbaar! 

Tsar B - Unpantable

Dj Insecure @ Plein Publik Rooftop Party