WinterWakker | Mijn briljante scheiding

Annemarie Picard

Mijn Briljante Scheiding is een… nu ja, briljante monoloog. Het personage Angèle, verwikkeld in een lang aanslepende echtscheiding doet haar verhaal op een eerlijke, confronterende, soms pijnlijke manier, maar vol van amusante anekdotes. Het stuk springt van het tragische naar het komische in een oogopslag. Om te lachen ‘door je tranen heen.’ Grappig, intelligent en vol emoties. Verwen jezelf.

Al jaren organiseert Neos Ekeren elke eerste donderdag van de maand een artistieke activiteit in kasteel Hof De Bist. Naast lezingen en voordrachten selecteren ze zeer interessante theater- en muziekvoorstellingen. Tijdens WinterWakker lanceert de vereniging een extra activiteit om nieuwe bezoekers aan te spreken. De huidige leden worden expliciet uitgenodigd om een vriend of kennis mee te brengen. Om de capaciteit te vergroten, verhuizen we deze voorstelling naar de Akerzaal. Ambiance verzekerd!

Een initiatief van NEOS Ekeren in samenwerking met 252 cc en het district Ekeren

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis!
locatie
  • Ekers Hof
  • Groot Hagelkruis 6/1
  • 2180 Ekeren

Extra

Deze Neos-voorstelling is uitzonderlijk gratis. Gezien corona vragen we wel om zoveel mogelijk tickets op voorhand te reserveren.
Neos-leden kunnen inschrijven via neosekeren@gmail.com of via een van de bestuursleden vóór 10 december. Na deze datum zijn er enkel tickets te verkrijgen via 252 cc.