Muziek in de Wijk

Les Âmes Perdues + High Tree Cats

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleinen of parken en zorgt overal voor ambiance. Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis.

Muziek in de Wijk is een feest voor de hele buurt en iedereen die mee aan tafel of op de dansvloer wil aanschuiven. Het hoofdprogramma wordt aangeboden door de Zomer van Antwerpen. Lokale helden verzorgen het voorprogramma. Doorlopend is er ook een uitgebreid kasteelterras. Opgelet, tante Corona heeft haar regels. Dus we doen het voorlopig rustig aan. Jammer genoeg geen uitgebreide BBQ dit jaar, wel een frietkraam en ijskar voor de snelle hap.

HIGH TREE CATS | 19.30 uur
Funkin' up your jazzy soul! Deze dynamische funk/jazz band opgericht, opgericht in 2017 in de noordrand van Antwerpen, combineert eigen werk met fusion-klassiekers aangevuld met groovy improvisaties. Artiesten als Miles Davis, Herbie Hancock, The Motet, Fred Wesley, Jeff Lorber, Thelonious Monk passeren sowieso de revue. Maar als de High Tree Cats op dreef zijn gaan ze van jazz naar funk, dub tot ska. De standaardbezetting bestaat uit bass, drums, gitaar, toesten, bariton-, tenor, en/of saxofoon en trombone.

LES ÂMES PERDUES | 21 uur
Het Antwerpse Les Âmes Perdues (LÂP) duikt in de 65 jaar oude Eurovisiesongfes- tival-schatkist. Ze maken eigen versies van hun persoonlijke wedstrijdfavorieten. Een medley van laatste-prijs-winnaars, weirde “Wild Dances”, driestemmige satires en oprechte odes aan de hartstocht van Viva Victoria tot Ding-a-Dong!


Praktisch

genre

Extra

In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we de drankentoog. Voor hen was het ook een bizar jaar. WIl je zeker zijn van je plek, kom dan zeker op tijd. Zitplaatsen zijn beperkt.