Vlaanderen Feest

Wielerkoers met terrasconcerten

Op zondag 4 juli 2021 vindt de Twee Districtenpijl plaats, een wielerkoers van Ekeren naar Deurne. De renners starten ter hoogte van het Kristus-Koningplein. Concreet vinden er drie wedstrijden plaats. De dames worden om 9.30 uur aangekondigd op het podium en beginnen om 11 uur aan de strijd. De heren staren om 13.15 uur en de nieuwelingen om 16 uur. Tussen de presentaties van de deelnemers door kan je genieten op een coronaproof terras waar je in het kader van de Vlaamse feestdag verwend wordt met Nederlandstalige groepen.

09:30 > presentatie dames
11:00 > start dames
11:10 > optreden VeloDrum
12:00 > presentatie heren
13:15 > start heren
14:00 > optreden The Bonnie Blues met ‘Morgen gaat het beter’
16:00 > start nieuwelingen
17:00 > optreden Eenzaam Zonder Jou Band met Loes Van den Heuvel

Samen met de Royal Antwerp Bycle Club ‘Het Klein Verzet’ nodigen we iedereen uit om zondag te komen kijken naar de koers. De toegang is gratis, maar wegens coronarichtlijnen zijn de plaatsen beperkt. Wil je zeker zijn van je plek, reserveer dan vooraf een tafel per vier. ‘Oud Van Waerdt & Jeugd Van Der Poel’ zorgen een komische noot en ‘Allez Réné’ voor de valse start.

THE BONNIE BLUES
Gitaar, contrabas en viool begeleiden drie magische stemmen. Na de eerste coronagolf speelde deze frivole meidengroep nog op de finissage van de groepstentoonstelling ‘Ik was er (niet) bij’. Het publiek was laaiend enthousiast. Toen we vernamen dat de groep tijdens de lockdown een reeks van hun songs in het Nederlands hadden vertaald, konden we niet anders dan ze opnieuw uitnodigen voor Vlaanderen Feest. Onder de noemer ‘Morgen Gaat Het Beter’ brengt The Bonnie Blues tijdloze muziek met een lach en een traan. Ook voor jonge mensen.

EENZAAM ZONDER JOU BAND
100% Nederlandstalige opwinding! Zing mee de grootste Nederlandstalige danshits van ondermeer Will Tura, Samantha, Rob De Nijs, Marva, Raymond van het Groenewoud,  Jo Leemans, Karen Kent én Loes Van den Heuvel (Carmen FC De Kampioenen). Onder de noemer ‘LUIDE LIEDJES met Loes’ zorgen Loes Van den Heuvel, Katy Satyn, Alain Smits en de onovertroffen Eenzaam Zonder Jou Band voor een onvergetelijke middag vol Vlaamse nostalgie.

Een initiatief van district Ekeren ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap in samenwerking met RABC ‘Het Klein Verzet’ en 252 cc.Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis!
locatie
  • Kristus Koningplein
  • Kristus Koningplein 1
  • 2180 Ekeren

Extra

Gratis, reservatie aanbevolen