Expeditie Hof De Bist

Op ontdekking in het park

Eindelijk! De zomer is in het land, de corona maatregelen versoepelen. Hoog tijd om jullie opnieuw te verwelkomen, want we hebben jullie gemist! Op zaterdag 19 juni staat er een nieuwe editie van Expeditie Ekeren op het programma.

We starten het programma met een lach. Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Vorig seizoen stond ze nog met Michael Van Peel in ons kasteel als één van zijn Young Ones. Ze brengt haar glimlach en gitaar mee & zorgt voor een lach en een traan. Ontdek haar betoverende aaibaarheidsfactor!

Vervolgens kan je genieten van Liggen in het gras een dansvoorstelling van SIDEWARDS gedanst door Axelle Vienne en Ehren Verrelst. Beiden studeerden ze in 2020 af aan de dansafdeling van het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen.  Ze brengen een verhaal over twee mensen die zichzelf en elkaar doorheen verschillende momenten opnieuw ontmoeten.

Afsluiten doen we met niemand minder dan Orchestre International du Vetex. Ze zijn een sprankelend en feestelijk collectief van een vijftiental Vlaamse, Waalse en Noord-Franse muzikanten. Ze brengen een mix van balkan, gipsy, ska & latino. Een kleurrijke fanfare die ook internationaal scoort. Ze trokken al met succes door Oost-Europa & tourden in Zuid-Amerika samen met Manu Chao. Hoogtijd om de muzikale zomer van Ekeren nu echt af te trappen.

Wij trakteren jullie alvast op een drankje!
Reserveren aanbevolen – want de plaatsen zijn beperkt!

Orchestre International du Vetex


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • vvk: 10 euro
  • Kansentarief: 2 euro