Sociale media in jouw vereniging

Workshop voor vrijwilligers

Via de cultuurraad vernemen we dat het voor verenigingen niet gemakkelijk is om hun achterban te enthousiasmeren. Door de maatregelen zijn we fysiek beperkt en is het allesbehalve evident om het contact warm te houden. Daarom selecteerden we samen met Avansa Regio Antwerpen enkele interessante workshops zodat de verenigingen zich – ook vanop afstand – kunnen versterken.

Het web biedt massa’s mogelijkheden om vlot te communiceren met je leden, vrijwilligers en nieuwe mensen. Maar hoe maak je nu optimaal gebruik van Facebook om je doel te bereiken? Heb je als vereniging een Twitteracount nodig? Zet je op Instagram al je foto’s van de activiteiten online? En welke mogelijkheden bieden smartphones, tablets en apps voor je vereniging? Na deze sessie heb je een duidelijke visie op wat je best wel en niet doet voor je vereniging op sociale media.

Andere workshops zijn
23/3 > Hoe vrijwilligers motiveren?
30/3 > Sociale media in jouw vereniging
21/4 > Communicatie in je vereniging: van levensbelang!
29/4 > Zonder winstuitkering. Nieuw wettelijk kader voor vzw’s

Een initiatief van 252 cc in samenwerking met Avansa Regio Antwerpen.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis!

Extra

De workshop is gratis, maar je moet reserveren vóór 16 uur. Via de ticket-knop bovenaan (rechts) ontvang je een bevestiging van je deelname. Een uur voor de bijeenkomst ontvang je een bevestigingsmail met een zoom-link. Zorg ervoor dat je mailadres zeker is aangevuld in je profiel.

Minimum 8, maximum 25 deelnemers.
Lesgever: Liesbeth Krivitzki

bekijk ook in cc

Hoe vrijwilligers motiveren?

Workshop voor vrijwilligers

di 23 mrt 2021 - 20.00 uur

Vrijwilligers binden zich sneller aan je vereniging als ze er zich ook thuis voelen. Samen bekijken we enkele motivatietheorieën en hoe je ze kunt toepassen binnen de vereniging.

Communicatie in je vereniging: van levensbelang!

Workshop voor vrijwilligers

wo 21 apr 2021 - 20.00 uur

We weten het allemaal "communicatie is belangrijk". Maar wat is dat dan juist? Via deze virtuele bijeenkomst krijg je tips en tricks om de leden van je verenigingen beter te bereiken.

Zonder winstuitkering. Nieuw wettelijk kader voor vzw’s

Workshop voor vrijwilligers

do 29 apr 2021 - 20.00 uur

Sinds 23 maart 2019 beschikken vzw’s over een grondig vernieuwd wettelijk kader. Tijdens deze virtuele bijeenkomst krijg je inzicht in de nieuwe regelgeving.