Hoe vrijwilligers motiveren?

Workshop voor vrijwilligers

Via de cultuurraad vernemen we dat het voor verenigingen niet gemakkelijk is om hun achterban te enthousiasmeren. Door de maatregelen zijn we fysiek beperkt en is het allesbehalve evident om het contact warm te houden. Daarom selecteerden we samen met Avansa Regio Antwerpen enkele interessante workshops zodat de verenigingen zich – ook vanop afstand – kunnen versterken.

Vrijwilligers binden zich sneller aan je vereniging als ze er zich ook thuis voelen. Daarom is het belangrijk te weten wat de motivatie is van elke vrijwilliger. We bekijken samen enkele motivatietheorieën en hoe je ze kunt toepassen binnen de vereniging. Na deze sessie ben je gemotiveerd en gewapend om er werk van te maken!

Andere workshops zijn
23/3 > Hoe vrijwilligers motiveren?
30/3 > Sociale media in jouw vereniging
21/4 > Communicatie in je vereniging: van levensbelang!
29/4 > Zonder winstuitkering. Nieuw wettelijk kader voor vzw’s

Een initiatief van 252 cc in samenwerking met Avansa Regio Antwerpen.

 


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre

Extra

De workshop is gratis, maar u moet reserveren. Via de ticket-knop bovenaan (rechts) ontvangt u een bevestiging van je deelname.

Enkele dagen voor de workshop ontvangt u een bevestigingsmail met een zoom-link naar de bijeenkomst. Zorg ervoor dat je mailadres zeker is aangevuld in je profiel.

Minimum 8, maximum 25 deelnemers
Lesgever: Erwin Vermesen

bekijk ook in cc

Sociale media in jouw vereniging

Workshop voor vrijwilligers

di 30 mrt 2021 - 20.00 uur

Het web biedt massa’s mogelijkheden om vlot te communiceren. Maar hoe maak je optimaal gebruik van Facebook? Is een Twitteracount nodig? Wat zet je op Instagram?

Communicatie in je vereniging: van levensbelang!

Workshop voor vrijwilligers

wo 21 apr 2021 - 20.00 uur

We weten het allemaal "communicatie is belangrijk". Maar wat is dat dan juist? Via deze virtuele bijeenkomst krijg je tips en tricks om de leden van je verenigingen beter te bereiken.

Zonder winstuitkering. Nieuw wettelijk kader voor vzw’s

Workshop voor vrijwilligers

do 29 apr 2021 - 20.00 uur

Sinds 23 maart 2019 beschikken vzw’s over een grondig vernieuwd wettelijk kader. Tijdens deze virtuele bijeenkomst krijg je inzicht in de nieuwe regelgeving.