#ekerselichtjes

Verrassend verwarmend

De komende eindejaarsperiode is er geen zoals we gewend zijn. We zullen de feestdagen anders dan anders moeten vieren. Met #ekerselichtjes zorgen we samen voor meer warmte, licht én verbondenheid in Ekeren. Doe jij ook mee?

Net zoals de stad roep het district onder het motto 'verrassend verwarmend' op om zoveel mogelijk licht te maken (te zijn) in deze donkere dagen. Samen met alle bewoners willlen we zorgen voor meer licht, warmte en verbondenheid in ons district. We vragen jullie daarom om vroeger jullie kerstverlichting buiten te hangen. Versier je voortuin, gevel, raam of balkon met lichtjes, kaarsen ... en laat je mede-inwoners weten dat je aan hen denkt. Wil je opgemerkt worden, post dan zeker je foto met #ekerselichtjes op de facebook van het district Ekeren. Zo kan iedereen meegenieten!

Het cultuurcentrum plaatste ook extra verlichting in bib Driehoek, jeugdcentrum 't Velt, Villa Geniets en het Hof Van Mertens. Ook in kasteel Hof De Bist mag je tijdens de kerstkantie een opvallende verschijning verwachten.

Ekerselichtjes


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
locatie
  • 252 cc - Ekeren centrum: Kristus Koningplein, Dorpstraat, Markt, Driehoekstraat en Kloosterstraat
  • Dorpstraat 1
  • 2180 Antwerpen

Extra

Meer info over de wintercampagne vind je op www.ekeren.be