WinterWakker | Goudkoorts 16+

Escape room op maat van kasteel Veltwijck

Tijdens WinterWakker krijgen 5 teams uit Ekeren de kans om als eerste (avant-première) uit de escape room te ontsnappen. Mis deze unieke belevenis niet! Opgelet, plaatsen zijn beperkt, vorm een team tussen de 4 à 6 personen en schrijf je als de bliksem in!

ONTDEK DE VERDWENEN GOUDTUNNEL

Hey goudzoekers! ​Ik ben Sam, student criminologie in Antwerpen, en ik heb jullie hulp nodig. Sinds enkele maanden heb ik last van extreme goudkoorts! Ik ben namelijk in de ban geraakt van het levensverhaal van de familie De Potter dat zich afspeelt in én onder het mysterieuze Hof van Veltwijck in Ekeren. Daar zou immers sinds 1902 een enorme berg verdwenen goud verstopt liggen. De tunnel die naar het goud leidt, was jarenlang verborgen. Maar ik denk dat ik een ingang heb gevonden. Om het goud te vinden heb ik wel jullie hulp nodig! Voelen jullie die goudkoorts ook al? Schrijf je dan snel in met een scherp team. Je hebt maar enkele maanden de tijd.

Tot snel!
SamLAAGWATER wil door middel van escape rooms 'mysterieuze locaties met karakter' in de kijker zetten. Speciaal voor WinterWakker heeft de organisatie zich verdiept in de intrigerende geschiedenis van het Hof van Veltwijck en de familiegeschiedenis die het met zich meedraagt.

LAAGWATER laat het verhaal van unieke locaties beleven aan de hand van een escape-ervaring. Zo willen ze cultuur op een vernieuwende manier laten ervaren. We stappen af van de traditionele manier van cultuurbeleving. Door mensen onder te dompelen in een escape-ervaring maken ze op een originele manier kennis met de Ekerse geschiedenis.

De escape room is toegankelijk voor alle leeftijden vanaf 16 jaar.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Kasteel Veltwijck
  • Veltwijcklaan 27
  • 2180 Ekeren

Extra

Zaterdag 14 december 2019
om 11.45 uur
om 13.30 uur
om 15.15
om 17 uur
of om 18.45 uur

Gratis toegang, maar teams tussen 4 en 6 personen moeten verplicht inschrijven via info@laagwater.be.