Muziek in de Wijk

Blue Viola + The Circus Brothers

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleinen of parken en zorgt overal voor ambiance. Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis. Muziek in de Wijk is een feest voor de hele buurt en iedereen die mee aan tafel of op de dansvloer wil aanschuiven. Het hoofdprogramma bestaat uit internationale bands. Lokale helden verzorgen het voorprogramma. Doorlopend is er ook een uitgebreid kasteelterras met hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s.

19:30 - BLUE VIOLA
Verhalen over verleiding en eraan toegeven. Over erotische waanbeelden, obscene dromen en nachtmerries. Over de adoratie van zowel de muze als de femme fatale. Blue Viola weet met welke onderwerpen de aandacht te trekken. De band rond Evert Vanheertum (opgegroeid in de Fortuinstraat) brengt poëtische rock met invloeden van Nick Cave, Leonard Cohen. Denk Warhaus meets Gainsbourg.

21:00 - THE CIRCUS BROTHERS
Dansen tot je erbij neervalt met deze Tsjechische bende! Hun muziek omschrijven ze als disco-balkan: een gestoorde mix van balkan brass, disco beats, dromerige pop, ruige house, snelle rap en romantische folk. Hun live reputatie is berucht over heel Europa. Gas gas gas!

Gezien het succes van vorig jaar herhalen we onze mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we heerlijke vlezen en groetenburgers. Vergeet “Schat, wat eten we vandaag?!” en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is aanbevolen. Op is op!


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis
locatie
  • Park Hof de Bist
  • Veltwijcklaan 252
  • 2180 Ekeren

Extra

Een organisatie van de Zomer van Antwerpen in samenwerking met district Ekeren, 252 cc en tal van lokale verenigingen.

Inschrijven BBQ

bekijk ook in cc

Mega-grill

Parkbarbecue tijdens Muziek in de Wijk

wo 21 aug 2019 - 18.00 uur

Gezien het grote succes van vorig jaar hernemen we onze Mega-grill. Reserveer een plaatsje en geniet ondertussen van het programma van de Zomer van Antwerpen.