WinterWakker | Feest in de Tent

Back’n Forth Trio, Along comes Mary, Guy Swinnen en Level Six

16 uur
Back ’n Forth Trio
Drie prachtige stemmen, een gitaar en een piano dat is alles wat Back’n Forth Trio nodig heeft om de juiste sfeer te zetten. Ekerenaar Tom Lamiroy neemt de pianopartij voor zijn rekening. Kom genieten van een lekkere portie jazz, soul en pop in een eigenzinnig jasje. Lang stil zitten, wordt moeilijk!

18 uur
Along comes Mary
Gewapend met een strakke band kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Ze gooit alles in de strijd om je heupen swingend op de dansvloer te krijgen. Hits uit de jaren ’40, ’50 en ’60 worden nieuw leven ingeblazen! Houdt u van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock’n roll en gospel? Haal dan snel je bretellen en glimmende dansschoenen van onder het stof!

20.30 uur
Guy Swinnen
Sinds de jaren 70 staat de rocklegende Guy Swinnen garant voor unieke liveshows die overal succes kennen. In de playlist van Guy Swinnen Band kan u uiteraard talrijke klassiekers (van oa. The Scabs) verwachten. Guy Swinnen zorgt voor een live-show om van te dromen!

23 uur
Level Six
Level Six is één van de hipste partybands van het moment én deze feestmakers mogen niet ontbreken op WinterWakker. Jo Hens (Niko uit Familie) & Katerine Avgoustakis (Winnares Star Acedemy) zorgen samen met 4 topmuzikanten voor top-entertainment, Nonstop hits en de lekkerste/dansbare riffs, gooien jullie die dansbenen los?

Time


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
locatie
  • Veltwijckpark
  • Veltwijcklaan 27
  • 2180 Ekeren