Bert Gabriëls

Eindejaarsconference

Omdat het al lang op zijn verlanglijstje staat en omdat een jaarlijkse conférence nu eenmaal een belangrijke traditie is geworden, maakt Bert Gabriëls in 2019 een jaaroverzicht. Met een overzicht van politiek en economie in binnen- en buitenland, de staat van het klimaat, het dagelijks leven in de cybermaatschappij, de perikelen van de hedendaagse papa en elke hype die 2019 ons te bieden zal hebben.

Kom met de fiets naar de #Eindejaars, en krijg De Standaard cadeau!

Op 6 december komt Bert Gabriëls naar Ekeren met de #Eindejaars, een comedyshow met een volledig jaaroverzicht van 2019.Gewapend met alle kranten van het hele jaar toont hij de hilarische achterkant van het nieuws.

Ter gelegenheid van deze voorstelling organiseert De Standaard een bijzondere actie: iedereen die die avond de auto laat staan en met de fiets naar de voorstelling komt, krijgt een gratis digitaal maandabonnement van De Standaard, twv € 23.

Bert Gabriëls werd bekend met het programma Zonde van de Zendtijd, zat in verschillende panels op TV en Radio, van Mag ik U Kussen tot de Rechtvaardige Rechters. Hij maakte al vijf zaalshows en zet met deze #Eindejaars de kers op de taart.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • vvk: 10 euro
  • kassa: 12 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • Ekerse Theaterzaal
  • Oorderseweg 8
  • 2180 Ekeren

bekijk ook in cc

Comedy Café | Nigel Williams

Stel je lachspieren op de proef!

vr 4 okt 2019 - 20.30 uur

De ingrediënten van onze Comedy Cafés blijven dezelfde. Frisse stand-up comedians die de harten van het Ekerse publiek trachten te veroveren in de fijne setting van Kasteel Hof De Bist.

Veerle Malschaert

Deel Mij

vr 14 feb 2020 - 20.30 uur

Deel Mij is een hartverwarmende tragikomische voorstelling over alleen staan en samen vallen, chronisch contacttekort en vrolijk virtuele vrienden, alleenstaande co-ouders en koddige co-sleepers, zielige zombies en luppelende huppelaars, scheve sprookjes en trouwen met uzelf.