WinterWakker | Passa il Tempo

Magisch vuurtheater door Sprookjes Enzo

Heb jij ook het gevoel dat je geen vat hebt op je tijd? Sprookjes Ezo creëert een magische plek, een stad waar tijd groeit, geplukt wordt, en dan de wijde wereld ingestuurd. Je kan er de tijd zien, als licht, als vuur. En in dat licht en vuur de momenten die het leven vormgeven.

Het vuur vertelt de vele verhalen van geboren worden, spelen, groeien, liefde en passie, oud worden, doodgaan en weer opnieuw geboren worden. Poppen, wielen, tafels, zandlopers, bedden, ramen, vleugels, waaiers, trappen… Het vuur tekent ze voor jou in het donker.

Drie deuren. Achter de eerste deur het leven van een kind, dat als luciferverkoopstertje overal vlammetjes zaait. Achter de tweede deur de vrouw die, als jonge luciferverkoopster, haar vurige momenten oogst. Achter de derde deur is het leven een oudere dame, die verschroeide herinneringen verzamelt.

‘Passa il tempo’ is een voorstelling over het verglijden van de tijd, met vuur, circus, objecttheater en fysiek theater, voor kinderen en volwassenen van iedere leeftijd. Waar wacht je nog op? Reis met ons mee! We hebben zeeën van tijd.


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis
locatie
  • Kristus Koningplein
  • Kristus Koningplein 1
  • 2180 Ekeren

Extra

Gratis toegang, maar respecteer steeds de geldende coronamaatregelen.

Enkel toegang met Covid Safe Ticket.