Good.Doog

Bruisende jazz in het kasteel

Zeg “drummer, experiment en verbeelding” en de naam Teun Verbruggen gaat over ieders tong. Sinds zijn afstuderen in 1999 is hij niet meer weg te slaan uit de top van de Belgische Jazzscene. Met zijn typische frisse Teun-touch zoekt hij met Good.Doog naar een gebalanceerd midden tussen respect voor de muzikale traditie en zijn eigen unieke taal. Samen met Soet Kempeneer op contrabas, Sam Comerford op tenor sax, Sylvain Debaisieux op tenor sax en Roeland Celis op gitaar laat hij Hof De Bist op zijn grondvesten daveren. Anthony Claeys verzorgt het voorprogramma.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • vvk: 8 euro
  • kassa: 10 euro

bekijk ook in cc

Bram Weijters’ Crazy Men

Bruisende jazz in het kasteel

vr 22 nov 2019 - 20.30 uur

Crazy Men is een avontuurlijke duik in vaderlandse jazzrock en fusion, vertrekkend van het album ‘Here Comes the Crazy Man’ van Koen De Bruyne. Het voorprogramma wordt verzorgd door Anthony Claeys, Janos Bruyneel, Matthias De Waele en Sander De Winne.

Tumla en Anthony Claeys 4tet

Bruisende jazz in het kasteel

vr 7 feb 2020 - 20.30 uur

Anthony Claeys is een bekend begrip in en rond de Ekerse jazzwereld. Met zijn 4tet brengt hij eigen composities, moderne jazz met knipoog naar andere stijlen, iets wat het publiek enorm smaakt.

Emily & Jelle Van Giel Group | VERPLAATST

Bruisende jazz in het kasteel

vr 24 apr 2020 - 20.30 uur

De Ekerse Emily Van Overstraeten, kortweg Emily, heeft een stem als een nachtegaal. Liefhebbers van Joni Mitchell, Nina Simone, Feist, Angel Olson, Sam Amidon, The Smiths en anderen kunnen hun voorliefde delen tijdens dit optreden.