astronaut

OPEN ATELIERS 2180

Atelierroute in Ekeren

Bij de voorbereiding van de Erfgoeddag, met als thema ‘Hoe maakt u het?’ merkten we op dat er vandaag de dag nog altijd heel wat mensen artistiek of creatief aan de slag zijn. Jammer genoeg zijn de resultaten vaak fysiek niet te zien in het straatbeeld. Hoog tijd om een kijkje te nemen achter de schermen!

Samen et Cultuurstation Tracé deden we een oproep naar alle kunstenaars, artiesten maar ook mensen die met specifieke ambachten bezig zijn op grondgebied Ekeren om in deze periode zijn of haar atelier open te stellen. eelnemers van 2019 zijn Layla Van Bogaert, Seerp Visser, Jee Reusen, Margot Klingenberg, Paul Cools, Laura Skivirskaya, Peter Kempenaers, Mon Van Den Broeck, Peter Van Impe, Kristina Delmeire, Eddy Thomas, Andreas Mertens, Stef Van Eyck, Karel Vernaillen, Koenraad Van Brabant, Alfons Condes, Lin Verheyen, Giedo Schillebeeckx, Renée Van Hekken, Joseph Laureys, Raphaël De Bois en Laura De Roey.

Van 27 april tot 5 mei loopt er in Cultuurstation Tracé een overzichtstentoonstelling met 1 werk van elke deelnemer. Er zijn folders met plattegrond beschikbaar waarmee je een eigen parcours kan uitstippelen. Tijdens het weekend van 4 en 5 mei kan je tussen 14 en 17 uur alle ateliers bezoeken. Op zondag 5 mei vindt er om 18 uur nog een slotmoment plaats met alle deelnemers.

OPEN ATELIERS 2180 is een samenwerking tussen Cultuurstation Tracé, het district Ekeren en 252 cc.Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding a-kaart
genre
prijzen
  • gratis
locatie
  • Tracé
  • Veltwijcklaan 222
  • 2180 Ekeren

Extra