Muziek in de Wijk

Segun Ola (Nigeria) + Paris Texas

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleintjes en zorgt overal voor ambiance! Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis! 

Gezien het succes van vorig jaar herhalen we onze mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we heerlijke vlezen. Vergeet “Schat, wat eten we vandaag?!” en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is verplicht.

19.30 uur VOORPROGRAMMA

Paris Texas
Country en shoegaze
Paris Texas is een vijf koppige band rond songsmid Gerrit Hüppertz, die zijn inspiratie haalt uit verscheidene roadtrips door het zuiden van de USA. De muziek is doorspekt van al het lekkers dat die Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over de traditionele bluegrass tot countrymuziek. Steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie. Live wordt Hüppertz bijgestaan door doorgewinterde muzikanten die hun sporen eerder verdienden in andere bands als Mazlov, Rawhide, You Raskal You en Four Wheel Drive. Met een steady groove, hot picking en verfijnde samenzang probeert de band de songs naar een hoger niveau te tillen.

21 uur HOOFDPROGRAMMA

Segun Ola
Afro-latino blues
Segun Ola is een gepassioneerd man van vele talenten. Als kind leerde hij zichzelf goochelen en vuur spuwen: alles om maar op het podium te kunnen staan. Maar zijn grote liefde blijft de muziek. Met een onvergetelijke mix van blues, slam en afro-latino beats zet hij zijn Nigeriaanse roots op de kaart. Tegen zijn besmettelijke melodieën vind je niet snel een antigif!


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Park Hof de Bist
  • Veltwijcklaan 252
  • 2180 Ekeren

Extra

Spreek af met vrienden en reserveer een plekje op onze Mega-grill.