astronaut

Muziek in de Wijk

La Inedita (Peru) + The Calicos (winnaars Humo's Rockrally 2018)

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleintjes en zorgt overal voor ambiance! Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis! 

Gezien het succes van vorig jaar herhalen we onze mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we heerlijke vlezen. Vergeet “Schat, wat eten we vandaag?!” en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is verplicht via www.252cc.be.

19.30 uur VOORPROGRAMMA

The Calicos    !!! winnaars HUMO'S Rockrally 2018 !!!
Americana uit Ekeren
Winnaars van Humo’s Rockrally op het podium van Muziek in de Wijk! The Calicos is een jonge zeskoppige band die hedendaagse americana brengt. Oorspronkelijk waren de heren de bandleden van Matt Watts, met wie ze het album ‘Wayward Wind’ uitbrachten. Ze deelden het podium met Eriksson Delcroix, Dans Dans, Marc Ford, Simon Joyner ... Vandaag gaan ze met gitarist en zanger Quinten Vermaelen als frontman verder met eigen songs geïnspireerd door groepen als Wilco, Ryan Adams, Bruce Springsteen en Neil Young (Humo hoort ook nog The War on Drugs, The Triffids en Novastar).

21 uur HOOFDPROGRAMMA

La Inedita
Chichamuffin
Men neme een portie 'chica', de traditionele Peruviaanse cumbia, vul dat aan met een snufje raggamuffin, een schep dancehall en een portie hiphop en je krijgt de opwindende muziek van La Inedita. Zelf omschrijven ze hun stijl als ‘CHICHAMUFFIN’. Hoe je het ook noemt, deze mengelmoes zorgt voor een ongelooflijk aanstekelijk feest op elk podium!


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Park Hof de Bist
  • Veltwijcklaan 252
  • 2180 Ekeren

Extra

Spreek af met vrienden en reserveer een plekje op onze Mega-grill.