Muziek in de Wijk

Eusébia (Madagascar) + Chronophone

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleintjes en zorgt overal voor ambiance! Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis! 

Gezien het succes van vorig jaar herhalen we onze mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we heerlijke vlezen. Vergeet “Schat, wat eten we vandaag?!” en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is verplicht.


Het hoofdprogramma bestaat uit internationale bands.
Lokale helden verzorgen het voorprogramma. 

19.30 uur VOORPROGRAMMA

Chronopghone
Franse sixties swing
Brigitte Bardot, Françoise Hardy, Edith Piaf, France Gall… Chronophone brengt met bravoure en verve een repertoire van Franse hits uit de vorige eeuw. Aan het roer staan Jessie Willemse (zang) en Steven Michielsen (op drums), twee gedreven artiesten uit Ekeren.

21 uur HOOFDPROGRAMMA

Eusébia
Zwoele salegy uit Madagascar
Van dansclubs tot festivals, overal waar deze pittige dame uit Madagascar haar ritmes loslaat, verovert ze de harten van haar publiek. Ze leerde de trucjes van de Salegy-muziek van Jaojoby, de grootmeester van dit ultra-dansbare muziekgenre, maar overgiet dit met een eigen zwoel sausje.


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • Park Hof de Bist
  • Veltwijcklaan 252
  • 2180 Ekeren

Extra

Spreek af met vrienden en reserveer een plekje op onze Mega-grill.