Beeld je in: een zonovergoten terras, een gratis cocktail in de hand en een masseur die alle stress uit je weg masseert; theaterworkshops door een jong kunstcollectief en Zwarte Gaten in heel het kasteel in het kader van de expo gecureerd door niemand minder dan Cakehouse. Zomerse muziek klinkt op de achtergrond, een gezellige babbel is nooit ver zoek. En dat allemaal terwijl je die felbegeerde tickets voor je favoriete voorstelling aan korting hebt kunnen kopen!

Op het programma:

Ontdek als eerste de expositie van onze hofleverancier Cakehouse: Het Zwarte Gat. Een heel jaar lang werkten curatoren Lieven Segers & Michèle Matyn rond dit thema - samen met een aantal kunstenaars. De uitkomst is een verrassende groepstentoonstelling die perfect belichaamt hoe veelzijdig de interpretaties van een Zwarte Gat kunnen zijn. Verrassend, uitdagend en vergaand maar allemaal gebonden door een onmiskenbare esthetiek. Wat doet die baviaan in de inkomhal en wat voor geluid maakt ‘je frank’ als hij valt? Wie hunkert naar een antwoord op deze vragen, springt best eens binnen bij ons...

Mocht het zwarte gat vooral een gat blijven, kan je nog steeds genieten van cocktails en een gratis massage en staat het cultuurteam een hele dag klaar om je van alles en nog zoveel meer te vertellen over het nieuwe seizoensprogramma van 252 cc.

Zelfs de piepjonge cultuurliefhebber komen aan zijn of haar trekken, en dat tijdens de doorloopintitiatie door de twee dames én heer van kunsteducatief collectief ETNA. Zij zorgen tijdens het nieuwe seizoen voor creatieve omsluiering bij alle kindervoorstellingen in Hof De Bist en lichten alvast een tipje van die sluier op. ETNA heeft namelijk een muzikale roze loper van doen! En zonder de hulp van een horde kleine kunstenaars lukt dat niet. Dansend schilderen - schilderend dansen - wat is dat nu eigenlijk?
Meisjes of jongens met lange haren kunnen samen met vaderlief de gratis workshop Braids & Beers volgen (inschrijven verplicht!). Papa maakt tijdens deze workshop kennis met allerlei vlechttechnieken, kundig begeleid door Theater Savooi. Om de opperste concentratie te garanderen, worden de vaders voorzien van een Delirium terwijl de kinderen kunnen slurpen van een suikervrij drankje. De papa met de leukste vlechten gaat met een leuke prijs naar huis!

Het allermooiste aan de ticketdag? De prijzen natuurlijk! Wij selecteerden voor jou een divers aantal voorstellingen waarvoor de 1 + 1 GRATIS ACTIE geldt: bij aankoop van één ticket voor de voorstellingen uit de lijst onderaan, krijg je een gratis ticket er bovenop! Voor alle andere voorstellingen geldt een korting van 2€ bovenop de voorverkoopprijs. 

OPGELET!
Deze korting geldt enkel voor tickets die minimum 4€ kosten in voorverkoop. 
Op de Ticketdag is de A-kaart uitzonderlijk niet geldig.

Je ontvangt één ticket gratis bovenop elk aangekocht ticket bij deze voorstellingen:
- Klaproos door Salibonani (kindervoorstelling)
- Lacrima door Compagnie Cecilia (theatermonoloog)
- Koen Liekens (elektrische jazz, moderne stonerrock)
- Revue Blanche (kleurrijk kamermuziekensemble)
- De Grote Try-out Tour van Bert Gabriëls (comedy)
- Alle voorstellingen in het kader van Dichter & Dichter (poëtische voordrachten)


Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis!

Extra

Inschrijven voor de gratis workshop Braids & Beers kan via 252cc@stad.antwerpen.be