1 jaar 252 cc

Driedaags verjaardagsfeest

De tijd vliegt! Eén jaar 252 cc is een feit. Een nieuwe plek, een eigen gebouw, veel nieuwe gezichten… Dat moet worden gevierd met grote kleppers en kleine juweeltjes in een unieke setting.

KLIK HIER VOOR HET HELE PROGRAMMA.

Op vrijdagavond 2 oktober zetten we kasteel en park Hof De Bist letterlijk en figuurlijk in de spotlights. In de vooravond stellen we onze Hofleverancier voor en kan je kennismaken met het gebouw. Als afsluiter van de tentoonstelling Ook getrouwd in Ekeren? gaan we volledig verder in het thema
liefde. Zowel binnen als buiten krijg je muziekoptredens voorgeschoteld om u tegen te zeggen. Bands als Bed Rugs en Praga Khan zorgen voor de juiste spanning. The Jagged Frequency zorgt voor de juiste energie. Doorlopend zorgt Theater Tol voor het fijne licht met Life Of Tree.

Zaterdag 3 oktober verwennen we de hele familie tussen 13 en 18 uur met leuke muziek en voorstellingen op ieders maat. Na hun succes van vorig jaar hadden de twee ervaren kapsters van Theater Savooi ons beloofd om terug te komen. Ben je klaar voor een speelse make-over? Pluimen, ijzerdraad, bloemen en alle kleuren van de regenboog komen in je haar terecht. We garanderen een verrassend, afgewerkt en
uniek kapsel. Alleen voor durvers dit Savooi Kinderkapsalon!

Ciné Mariko is een cinema voor alles wat kort en knap is. Deze cinema is een origineel platform voor internationale kortfilms. In de mobiele cinema met 20 rode klapstoeltjes kan je genieten van een verrassend filmprogramma voor groot en klein.

Leef je uit in kinderatelier La Cantina. Deze schitterend versierde woonwagen spreekt tot de verbeelding van elk. De wagen zit boordevol recyclage knutselmateriaal. Terwijl je geniet van een glaasje op het terras, laten de kinderen hun creativiteit de vrije loop.


Laat je verleiden door Balancing Bodies van Compagnie Woest, een prettig gestoorde dansvoorstelling. In park Hof De Bist speelt KarKarKar de voorstelling Rousel, een gezellig concert met Antwerpse kleinkunst. Kinderen worden verder verwend in de podiumzaal met KAST-eel van Picalili.

Zondag moeten we allemaal even bekomen. Omstreeks 11 uur kan je rustig genieten van de eerste editie van Dichter en Dichter.