Hofnar | Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt | 8+

Theater Kleinood

Heb je nog geen lievelingsdier? Struikel je wel eens over een nijlpaard? Moet je midden in de nacht plassen, maar is het koud en bevriezen je tenen?

Auteur Edward van de Vendel geeft je de antwoorden in zijn dichtbundel Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt. Laat je verrassen door deze gedichten, geschikt voor jong en oud, en kom te weten wat je te doen staat (of juist niet).

Theatermakers Anke Verschueren en Jelle Marteel hebben de speelse poëzie van Van de Vendel omgezet in een intieme theatervoorstelling. Ze hopen dat de gedichten antwoorden bieden op prangende levensvragen. Wat moet je doen als je opa steeds meer vergeet? Of als je je naam niet mooi vindt?

Kleinood blaast nieuw leven in de dichtkunst met deze poëzie-performance. Op toegankelijke en inspirerende wijze laten ze jong publiek kennismaken met hedendaagse poëzie. Studio Kuurjeus zorgt voor het prachtige decor, terwijl de spelers de gedichten vol humor en muzikaliteit tot leven brengen!

Anke Verschueren is een veelzijdige kunstenaar die zich inzet voor taal op verschillende gebieden, van schrijven en spelen tot presenteren en zingen. Jelle Marteel is een getalenteerde theatermaker die zijn stempel heeft gedrukt op diverse gezelschappen en nu zijn focus legt op intieme voorstellingen voor jong publiek. Aline Goffin is een zangeres, stemactrice en theateractrice met een indrukwekkende staat van dienst in zowel nagesynchroniseerde tekenfilms als muziektheater.

 

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • -18 vvk: 6 euro
  • vvk: 8 euro
  • -18 kassa: 8 euro
  • kassa: 10 euro

Extra

Creatie: Anke Verschueren en Jelle Marteel
Spel: Anke Verschueren en Aline Goffin
Tekst: Edward van de Vendel
Coaching: Peter Seynaeve
Decor: Studio Kuurjeus
Licht en geluid: Jens Paeyeneers

www.theaterkleinood.be

Duurtijd 50 minuten