Muziek in de Wijk

Anthony Claeys Quartet + The Ska Vengers (India)

De karavaan van Muziek in de Wijk houdt tijdens de zomer dag na dag halt op de gezelligste plekjes en zorgt overal voor een heus buurtfeest. Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis. Doorlopend is er ook een pop-up terras met hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s. In het kasteel kan je de fototentoonstelling In the Quietest Moments bezoeken, van Katrin Daems en Carole Vandervoort.

Uniek dit jaar is dat we elke woensdag om 18 uur starten met een parkbarbecue. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we uw vlees gaar. Schuif gezellig aan! Opgelet, reservatie verplicht (vrijdag vóór aanvang van elke editie) via de link (rechts) op deze pagina. Voor een volwassene betaal je 15 euro (hamburger/worst/kippensaté (of vegetarisch aanbod) + groentenbuffet + brood), voor kinderen 10 euro per maaltijd (hamburger/worst + groentenbuffet + brood). 


19.30 uur – ANTHONY CLAEYS QUARTET
Net een jaar geleden stierf Toots Thielemans. Als eerbetoon aan onze Belgische jazzlegende kiezen we deze avond voor een jazzmuzikant van formaat. Anthony Claeys treedt op met het Anthony Claeys Quartet. “Let there be jazz!”

21 uur – THE SKA VENGERS (India)
Vergeet alle clichés over India, hier zijn The Ska Vengers: een übercool zestal dat ska, reggae en dub brengt alsof het in hun genen zit. ‘Best Indian Act’ volgens MTV, berucht om hun kritiek op de regering en bewonderd om hun concert in Tihar, de grootste gevangenis van Azië. New Delhi in da house, ska-time!

Meer info over de Zomer van Antwerpen.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis!
locatie
  • Park Hof de Bist
  • Veltwijcklaan 252
  • 2180 Ekeren