Muziek in de Wijk

Zwoele zomeravonden met lokaal en internationaal talent

De karavaan van Muziek in de Wijk houdt tijdens de zomer dag na dag halt op de gezelligste plekjes in de stad en zorgt overal voor een heus buurtfeest. Er komen muzikanten van over de hele wereld, samengebracht door de Zomer van Antwerpen, en talent van dicht bij huis.

Uniek dit jaar is dat we elke woensdag starten met een mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we je vlees gaar. Vergeet ‘Schat, wat eten we vandaag?!’ en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is verplicht via 252cc@stad.antwerpen.be. Laat ons weten wanneer (datum en uur) en met hoeveel volwassenen en kinderen je mee komt smikkelen.

De hoofdacts vind je terug op www.zomervanantwerpen.be. Lokaal talent dit jaar zijn Hanne (2/8), Nashville Bum (9/8), Potingue (16/8) en het Anthony Claeys Quartet (23/8). Doorlopend is er ook het pop-upkasteelterras met hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s.