©Jokke

Muziek in de Wijk

Koala + Blinky Bill

Een zomer lang muziek in de stad. De karavaan van Muziek in de Wijk houdt dag na dag halt op de gezelligste pleinen of parken en zorgt overal voor ambiance. Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis. Muziek in de Wijk is een feest voor de hele buurt en iedereen die mee aan tafel of op de dansvloer wil aanschuiven. Het hoofdprogramma bestaat uit internationale bands. Lokale helden verzorgen het voorprogramma. Doorlopend is er ook een uitgebreid kasteelterras met hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s.

19:30 - KOALA
Het Antwerpse triphop-collectief Koala gevormd in 2003, bracht sindsdien drie albums uit. Gravity (2006), Central (2008) en Tall Machines (2012). In 2010 verscheen er ook een remix album in samenwerking met 16 dj’s. Deze groep onder leiding van frontman/gitarist Carlos Dijckmans wisselt geregeld van gedaante alsook van sound. Koala combineert hiphop met rock, soul, dubstep, … noem maar op. Jaren 90 bands als Massive Attack en Wu-Tan Clan blijven voorbeelden.

21:00 - BLINKY BILL
Blinky Bill is een van de masterminds achter een nieuw Afro-futuristisch geluid. Deze creatieve rapper en producer uit Kenya doet niets liever dan experimenteren met energieke beats en Afrikaanse ritmes. Verwacht jaren zeventig funk a la Stevie Wonder, gemixt met 2Pac en dansmuziek uit de naugthy nillies. Horen is dansen!

Gezien het succes van vorig jaar herhalen we onze mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentebuffet en bakken we heerlijke vlezen en groetenburgers. Vergeet “Schat, wat eten we vandaag?!” en schuif gezellig aan. Voor 15 euro (kinderen 10 euro) kan je aan tafel om 18, 19 of 20 uur. Opgelet, reserveren is aanbevolen. Op is op!
 


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
genre
prijzen
  • gratis
locatie
  • Park Hof de Bist
  • Veltwijcklaan 252
  • 2180 Ekeren

Extra

Een organisatie van de Zomer van Antwerpen in samenwerking met district Ekeren en 252 cc.

Inschrijven BBQ

bekijk ook in cc

Mega-grill

Parkbarbecue tijdens Muziek in de Wijk

wo 7 aug 2019 - 18.00 uur

Gezien het grote succes van vorig jaar hernemen we onze Mega-grill. Reserveer een plaatsje en geniet ondertussen van het programma van de Zomer van Antwerpen.