Kleur je dag

Kleurwedstrijd voor jong en oud

Ekers striptekenaar Philippe Madou heeft vanuit zijn kot een reeks mooie kleurprenten gemaakt. In het dagdagelijkse leven is deze tekenaar vooral bekend als Woefie Art, auteur van de motorstrip 'Rag Racers' maar tijdens deze lockdown liet hij zijn creativiteit de vrije loop.

Gezien zo veel mogelijk afstand houden de norm blijft, dagen we kinderen én volwassenen uit om thuis artistiek aan de slag te gaan. Werk je graag met kleurpotloden, stiften, krijtjes of liever met verf, leef je dan volledig uit. Alle inzendingen maken ook deel uit van de tentoonstelling Ik was er (niet) bij. Via deze website kan je verschillende ontwerpen uitkiezen. Dien je tekening in vóór 31 augustus 2020 en samen met de kunstenaar worden er in september enkele winnaars gekozen.

Deponeer je tekening in de oranje brievenbus van 252 cc bij kasteel Hof De Bist. 

Praktisch

vlieg afbeelding afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis

Extra

Achter elke infoknop (bovenaan rechts) zit een setje tekeningen verstopt. Klik erop om ze te voorschijn te toveren. Deelnemen kan tot 31 augustus 2020.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de finissage van de expo Ik was er (niet) bij op woensdag 30 september 2020. Wil je dit moment bijwonen, vergeet dan zeker niet vooraf te reserveren!