Hedonismuz II

7 jaar Ballonnenvrees

Die gedachten waarop nachten kunnen breken,
verblind door een gebrek aan licht.
Een overpeinzing komt altijd onverwacht.
Ze rijt elke onervaren jonge nacht moeiteloos aan flarden.
Amper opgewassen tegen wie
geen aandacht heeft voor nachtelijke pracht.
Zelfs in het meest volmaakte duister heb je zwartkijkers.

Op 10 oktober 2020 is er het langverwachte vervolg op de nacht der lusten eind 2018, dan blaast het Antwerpse kunstenpodium Ballonnenvrees zeven kaarsjes uit op de tweede editie van Hedonismuz. Dit nachtelijke cultuurfeest is in samenwerking met 252 CC, en zal omwille van Covid-19 lichtjes anders verlopen.

Slechts de helft van de affiche die voor april 2020 was gepland zal echter optreden, in deze aparte XS-editie. De volledige line-up ziet u dan weer wel terug in april 2021, voor 8 jaar Ballonnenvrees.

Voor een tweede keer nodigt curator GERT VANLERBERGHE een mini-legertje dichters, muzikanten, kunstenaars, acteurs en andere nachtelijke creaturen uit in Hof De Bist.

Verwacht je aan een totaalspektakel in de vele kamers die het kasteel rijk is. Dichters en schrijvers liefkozen de nacht met zoete dan weer rauwe woorden. Op deze mini-editie kan je kennismaken met USCHI COP en TOM DRIESEN. De straffe madammen van STUDIO BERNADETTE maken voor een tweede keer gelegenheidstheater dat je met verstomming zal slaan.

Er is ook muziek, van het energieke OPROER, jong aanstormend gitaargeweld dat gerust een Werchterwei aan het dansen zou kunnen brengen – voorlopig even oefenen in Ekeren.

JONAS BEYENS schildert de nacht in al haar facetten en het resultaat zal overal in het kasteel te bewonderen zijn; terwijl BERT LEZY live zijn demonen ontketent, en die van de dichters optekent.

Je bent bij deze gewaarschuwd. Deze tweede Hedonismuz is onweerstaanbaar.

Laat de nacht in je hart op Erfgoednacht!

Ontdek de nacht in Hof De Bist.

Kom dwalen in Hedonismuz

Deze voorstelling is uitverkocht. Maar je kan deze live meevolgen via ons Facebookkanaal vanaf 20 uur

https://www.facebook.com/252ccekeren

7 jaar Ballonnenvrees / HEDONISMUZ 25 april 2020 in 252 cc, Ekeren


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • vvk: 6 euro
  • kassatarief: 8 euro
  • Kansentarief: 2 euro