Schitter op het podium met Cult Of Slaves

Zing mee tijdens de vernissage!

Cult of Slaves is de folk noir band van Hofleverancier en curator Jan Van Woensel. Hij treedt doorheen het land op met vier zangeressen en een strijkerstrio: The Broken Strings. Samen brengen zij meeslepende, melancholische liedjes over liefde en dood, gemis en verlangen.
Voor de tentoonstelling The Homecoming schreef Van Woensel het nieuwe nummer "We Fall Into The Light". Een zacht wiegend lied over samenhorigheid en overgave. Het tweede deel van dit nummer nodigt uit tot meezingen en dat is ook de wens van deze songwriter.

Cult of Slaves treedt op tijdens de vernissage op 2 juni en zoekt nog extra zangstemmen. Iedereen mag meezingen, we zoeken niet uitsluitend naar mensen met zangervaring. We zoeken vooral mensen die graag zingen en willen deel uitmaken van een unieke live gebeurtenis samen met Cult of Slaves.

Tijdens de vernissage vraagt de zanger van Cult Of Slaves alle enthousiaste nachtegalen mee op het podium. Filmmaker Tom Van Tricht komt van de live performance met Cult of Slaves en alle meezingers een video opname maken. Geluidsman Miguel Costermans van MC Home Studios komt er een professionele geluidsopname maken. Het resultaat wordt nadien op YouTube gepubliceerd!

Beluister hier al het meezingnummer "We Fall Into The Light" op Soundcloud. Wie al wil oefenen: de tekst voor het tweede en tevens het meezing deel is "We fall into the light, a real sunny home, a real sunny home". Toegankelijk en vooral heel sfeervol!


Praktisch

prijzen
  • gratis

Extra

Beluister het nummer op Soundcloud!