Park Hof de Bist bruist opnieuw met het jaarlijks festival Cirque@Taque. Kom, geniet en beleef de zomer met een sfeervolle mix van dansbare muziek van lokaal talent én gevestigde waarden verspreid over twee podia, originele attracties en workshops voor de jongsten, legendarische cocktails, een sfeervol festivalpark en meer. Het familiefestival is uitgegroeid tot dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor alle Ekerenaars en ver daarbuiten. 252 cc – cultuurcentrum Ekeren voorziet dit jaar ook theater- en circusvoorstellingen voor jong en oud! 
 

Programma Familie

Duo Berlingo - 'No Way Back' - 13u30 
Duur: 45 minuten


Niels Reynaert en Samuel Bey vormen samen Duo Berlingo. In hun eerste voorstelling “No Way Back” bouwen ze met kinderlijk enthousiasme gewaagde constructies met 56 blauwe groentebakken. Wat eenvoudig begint wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige. Terwijl ze elkaar afwisselend inspireren en irriteren toont Duo Berlingo op subtiele en komische wijze la condition humaine in al zijn lichtheid. 

‘No Way Back’ vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste. Tot de torens vallen.

Hendrik-Jan De Stuntman meets Merel Kamp - 'Springtime' - 15:25 en 16:45
Duur: 20 minuten 

Een over the top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Van eerste ontmoeting tot en ze leefden nog lang en gelukkig…
Een man en een vrouw hangen aan industriële veren in een stalen constructie. De veren zorgen voor een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor bewegingen vertraagd, onhandig en karikaturaal zijn.

Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.

Concept en spel: Merel Kamp en Jos van Wees
Regie: Vincent de Rooij

 

Duo Berlingo - No Way Back

Springtime


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • gratis!

Extra

13:30 – 14:15: Duo Berlingo - 'No Way Back'
15:25 – 15:45: Hendrik-Jan De Stuntman meets Merel Kamp - 'Springtime' 
16:45 – 17:05: Hendrik-Jan De Stuntman meets Merel Kamp - 'Springtime'